Metal Teknika Asllani eshte kompani e specializuar ne kryerjen e punimeve të konstruksioneve të LARTA dhe të ULTA nga Çeliku

Bëjmë përpunimin me prerje, lakim, shpim dhe saldimin e te gjitha llojeve të metaleve me trashësi të ndryshme

Njeri nga projektet simbol te realizuar nga Metal Teknika Asllani eshte NEWBORN-i. I realizuar ne 2008, per nder te shpalljes se pavaresise se Kosoves.